С внимание и адмирации следим работата на Улица 45, още от самото им създаване, през 2013. Четири години по-късно ги откриваме в една много по-сериозна фаза – моделите шапки, които създават са все по-зрели, все по-осъзнати, все по-цялостни като колекции и все по-привличащи аудитория далеч надхвърляща пространството на уличната мода.

Истинско удоволствие е да ви представим колекция AW 2016 и нейната кампания, дело на Михаил Новаков, с участието на Марина Добрева, а още по-хубавото – в края на тази седмица ще подарим един от моделите на някой късметлия.

Flowers White Baseball е шест-панелна шапка с извита козирка, изработена от бяла вълна На снимката по-горе е изработената от памучно рипсено кадифе Graphite Corduroy Five Panel - пет-панелна шапка със скъсена плоска козирка
шест-панелната Flowers Terry Green Baseball с класическа извита козирка, е изработена от памучен хавлиен плат...
... както и Flowers Terry Blue Five Panel, но тя е тъмносиня, пет-панелна и с плоска козирка
Mustard Corduroy Flat е направена от памучно рипсено кадифе и комбинира шест-панелен силует със скъсена плоска козирка
Същият силует носи и Crocus Corduroy Flat, но тя е изработена от вълна, с подплата от полиестерна мрежа и бродиран минзухар на козирката
Crocus Black&White е от памук, в класически бейзболен силует
До 06 януари, включително, можете да попълните формата по-долу, ако искате да спечелите Flowers White Baseball. Името на победителя, избран на случаен принцип, ще бъде обявено тук и в нашата фейсбук страница в събота, 07 януари. Ъпдейт: сред 134 от вас записали се за играта, Съдбата и рандомайзера избраха името на Бистра Маркова, така че - честито!