Март 2020 / Мода

Catch the Moment

фотография от Диляна Флорентинстайлинг от Слав & Хубенгрим от Марина Младеновакоса от Милен Иванов всички дрехи и аксесоари във фотосесията са от каталога на Answear

от ляво на дясно: рокля ANSWEAR, ръкавици LIU JO, обеци MANGO / рокля MISS SIXTY, обеци MANGO / рокля SILVIAN HEACH, обеци MANGO / рокля ANSWEAR / рокля MANGO, обеци MEDICINE

Обединихме сили с Answear, за да представим петте инста музи на новата им инициатива Catch the Moment — Теа Минкова, Божана Кацарова, Андреа Банда Банда, Биляна Славейкова и Мademoiselle Аia.

Catch the Moment е международно фотопредизвикателство, което на всеки два месеца ще се променя, в съответствие с темата, поставена от всяка от посланичките. Първа стартира енергичната млада майка Теа Минкова, която ни приканва да останем активни, поддържайки добрата си форма вкъщи, дори по време на изолация. 

„С Answear те призоваваме да останеш активен вкъщи! Покажи ни твоите начини да запазиш добра физическа, а и психическа форма като практикуваш йога или фитнес онлайн, тренираш с книги, бутилки с вода или с каквото се сетиш!”, призовава Теа, която ежедневно споделя вълнуващи моменти със своите Instagram последователи. 

Всички, които искат да последват нейния пример, да споделят доброто си настроение и да спечелят награди, могат да се включат в предизвикателството, като качат своя снимка в Instagram с хаштаг #StayHomeButStayActive, #CatchTheMomentBG и таг @answear_bg. В края на месец април, заедно с международно жури, Теа ще избере най-красивия и креативен кадър, чиито автор ще получи голямата наградата в първата част на конкурса — урок по пилотиране на Cessna 172 за него и двамата негови приятели от Gift Come True, както и 800 лв. за спортни стоки по избор от www.answear.bg.

Фотоконкурсът Catch The Moment ще продължи до края на годината с награди, осигурени от Samsung България, а за да сте в крак със следващите предизвикателства, последвайте @answear_bg и петте прекрасни дами в Instagram.

яке GUESS JEANS, рокля TOMMY HILFIGERрокля PINKO, колан TOMMY HILFIGER
рокля PATRIZIA PEPE, шапка SILVIAN HEACHсако GUESS JEANS, панталон MEDICINE, сандали BALDOWSKI
рокля LOCAL HEROES, яке TALLY WEIJL, обувки STEVE MADDENрокля PINKO, обеци MANGO
рокля SILVIAN HEACH, шапка MANGOрокля ANSWEAR, тренчкот MEDICINE, шал и обеци MANGO, обувки ALDO
рокля GUESS JEANSрокля LIU JO, ръкавици SCOTCH & SODA, обувки STEVE MADDEN

Answear е на www.answear.bg